TVÄTTSTUGOR

Image
Ska du renovera eller bygga om i den gemensamma tvättstugan, eller funderar du på att öppna en egen tvättanläggning? Vi hjälper dig från ritning till färdig produkt. Ingen maskin är bättre än sin service- Fastighetstvätt har egen serviceverkstad och bilar utrustade med reservdelar för att lösa din problem snabbt. Prova oss idag!
Image

Tvättmaskiner

Överlägsen kapacitet och låg förbrukning på båda el och vatten. Behöver du en maskin som klarar 6kg eller 36kg tvätt i timmen? Electrolux Professional har hela registret. Med avancerad viktmätning används inte mer vatten än nödvändigt, och tillsammans med en automatisk dosering även rätt mängd tvättmedel.

Torktumlare

Överlägsen kapacitet och låg energiförbrukning är röda tråden vad gäller tvättutrustning från Electrolux Professional. Inte minst när det kommer till torktumlare med värmepumpsteknik, torka på i stort sett samma tid som med traditionell torktumlare med frånluftteknik men med enbart en 1/5 av elförbrukningen. Låt oss göra en energikalkyl i din tvättstuga!

Image
Image

Torkskåp

Torkskåp med allt från 10 till 22 meter hänglängd gör att du kan torka mycket på kort tid. Kombinera torkskåpet med värmepumpsteknik så kan du torka med gott samvete eftersom miljöpåverkan minskar enormt. Låt oss göra en energikalkyl i din stuga!

EDS Dosering

Trött på mögliga doseringsfack och illaluktande maskiner? Överdosering bidrar till onödig påverkan på miljön, och dessutom en av anledningarna till att maskinerna åldras fortare än nödvändigt. Vi har utrustningen och kunskapen, förutom hårdvaran lagerför vi och sköter kempåfyllningen åt dig. Rätt mängd och rätt produkt – varje gång!

Image
Image

Vision Bokningssystem

Framtiden är här, bokningssystem med smart maskinstyrning som påminner dig om att din tvättid närmar sig och när tvättmaskinen tvättat klart. Bokningssystemet Vision från Electrolux Professional kan det mesta. Det är web-baserat så du kan boka tvättstugan eller varför inte bastun från bokningstavlan, mobilen, surfplattan eller datorn. Självklart hanterar den även passersystem så du kan använda din tagg till såväl boka tvättid som att öppna dörren till trapphuset och soprummet. När du bokar ditt tvättpass med Electrolux Vision bokningsystem kan du tvätt i lugn och ro eftersom det bara är du som har tillträde till tvättstugan.

Ritning

Tillsammans med dina önskemål och våran erfarenhet formar vi din nya tvättstuga. Med hjälp av en utförlig ritning och möjlighet navigera i tvättstugan med hjälp av en 3D modell vet vi innan arbetet drar igång att det blir som du tänkt dig.

Image

Öppettider

Mån – Fre  7-16
Lunchstängt  11-12
Lör & Sön  stängt
Helgdagar  stängt
Telefon: 090 - 13 44 13
Ibland händer det att saker går sönder. Ring eller maila oss så kommer vi och lagar eller servar eran utrustning.
Du kan också felanmäla här på hemsidan

Välkommen till Fastighetstvätt – vi har flexibla lösningar för alla behov!

Kontaktinformation

Fastighetstvätt i Umeå AB
Gräddvägen 23
906 20 UMEÅ

Service & Försäljning
090-13 44 13
info@fastighetstvatt.se

Ekonomi
Ann-Margret Fredriksson
070- 25 314 25
ekonomi@fastighetstvatt.se


Våra Öppettider


Mån – Fre  7-16
Lunchstängt  11-12
Lör & Sön  stängt
Helgdagar  stängt