OM OSS

Om företaget

Fastighetstvätt & Storköksservice i Norr erbjuder försäljning av fastighetsmaskiner, bokningssystem, leasingavtal och serviceavtal. Vi är även auktoriserad serviceverkstad samt återförsäljare åt Electrolux Professional.

2012 startades Fastighetstvätt i Umeå AB. Tiden går och textstilvårdrummen växer med den, vi blickar framåt samtidigt som vi står med stadiga fötter i nutiden.

Vi är det personliga serviceföretaget där närheten till kunden prioriteras. Textilvårdrummen ska kännetecknas av att ge alla projekt extra uppmärksamhet och omsorg, vilket medför att projekten överstiger uppdragsgivarens förväntningar på praktiska och funktionsdugliga lösningar. Vår filosofi är att alltid tänka efter före, på så sätt vet vi att vi skapar ett mervärde för er som kunder. Vi eftersträvar att alltid vara så effektiva som möjligt; ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt.

Image

Vi är ett serviceföretag som består av drivna och branschkunniga personer i blandade åldrar med mångårig samlad erfarenhet.

Vi är ett komplett servicebolag som jobbar inom alla områden inom tvättstugelösningar. Vi har kompetensen inom bl. a. Automatdosering, luftflödesmätning, tvättmedel, tvättråd, energifrågor,boknings- och betalsystem, fastighetsskötarutbildningar, installationer, service m m.

VÅRT MOTTO ÄR MÅNGSIDIGHET OCH ENKELHET.
Image

Lars

010-195 93 15
lars@fastighetstvatt.se
Image

Mattias

010-195 93 16
mattias@fastighetstvatt.se
Image

Jonas

010-195 93 17
jonas@fastighetstvatt.se

Kontaktinformation

Fastighetstvätt i Umeå AB
Gräddvägen 23
906 20 UMEÅ

Service & Försäljning
090-13 44 13
info@fastighetstvatt.se

Ekonomi
Ann-Margret Fredriksson
070- 25 314 25
ekonomi@fastighetstvatt.se


Våra Öppettider


Mån – Fre  7-16
Lunchstängt  11-12
Lör & Sön  stängt
Helgdagar  stängt